shaping business with IT

Joep is een energiek leider met 15 jaar ervaring in het implementeren van (wereldwijde) delivery en support strategiëen en het managen van operations. Hij heeft sterke roots in human resources. Mensen en hun verhalen staan bij Joep altijd centraal en zijn voor hem key succesfactoren. Hij heeft een bewezen track record als een collaboratieve leider in staat om digitale transformaties succesvol uit te voeren. Daarbij oog houdend voor de bedrijfsstrategie en het versimpelen en rationaliseren van business processen me tmeetbare resultaten.

Joep is een ondernemer in hart en nieren. Een familieman, empatisch, met sterke waarden en normen. Een teamplayer die als het nodig is moeilijke beslissingen durft te nemen om het resultaat te borgen.

Zijn ervaring dekt verschillende belangrijke bedrijfsgebieden, zoals digitale strategie, digitale transformatie, cloud infrastructuur, global support en operations, outsourcing & rationalisatie, business development, organisatiebeheer, veranderprocessen en cross-functionele teams.

Op dit moment is hij verantwoordelijk voor het aansturen van de service delivery organisatie binnen een globalisatieprogramma van ± € 600 miljoen dat IT-services levert aan de 39 operating companies van Randstad, de wereldwijde marktleider in HR services en oplossingen. Het transformatieprogramma is één van de meest ambitieuze public cloudmigraties tot nu toe en een wereldwijde benchmark voor bedrijven zoals AWS, Cisco, TCS en BT.

Meer info: ga naar Joep’s Linkedin profiel: http://www.linkedin.com/in/joepschellekens