shaping business with people and IT

Ik ben het beste te omschrijven als een energiek leider met ruim 15 jaar ervaring in het implementeren van (wereldwijde) delivery en support strategiëen en het managen van operations. Vanuit mijn studie een eerst werkervaing heb ik sterke roots opgebouwd in human resources. Mensen, hun achtergrond en verhalen staan bij mij altijd centraal en zijn voor mij een key succesfactor. Welke verandering je ook aan het managen bent. Ik heb een bewezen track record als een collaboratieve leider in staat om digitale transformaties succesvol uit te voeren. Daarbij houd ik altijd de bedrijfsstrategie voor oegen en focus op het versimpelen en rationaliseren van business concepten en processen met meetbare resultaten.

Ik ben een ondernemer in hart en nieren. Dat is van huis uit met paplepel ingegoten. Een familieman, empatisch, met sterke waarden en normen. Een teamplayer. En als het nodig is neem ik de moeilijke beslissingen om het resultaat te borgen.

Mijn ervaring dekt verschillende belangrijke bedrijfsgebieden, zoals digitale strategie, digitale transformatie, cloud infrastructuur, global support en operations, outsourcing & rationalisatie, business development, organisatiebeheer, veranderprocessen en cross-functionele teams.

Recent heb ik een globalisatieprogramma opgeleverd van ± € 600 miljoen dat IT-services levert aan de 39 operating companies van Randstad, de wereldwijde marktleider in HR services en oplossingen. Het transformatieprogramma is één van de meest ambitieuze public cloudmigraties tot nu toe en een wereldwijde benchmark voor bedrijven zoals AWS, Cisco/ Meraki, Tata Consultancy Services en BT.

Meer info: ga naar Joep’s Linkedin profiel: http://www.linkedin.com/in/joepschellekens